Ложное срабатывание: ExLoader_Installer.exe по-прежнему обнаруживается после полной очистки

PIJJJ

Новичок
Реакции
0
Здравствуйте!

Standart temizlik yöntemleri yardımcı olmadığından teknik destek tavsiyesi üzerine yazıyorum. Tarayıcı EasyCheatDetector dosya için "İşletim Sistemine Yüklendi" durumunu yayınlar ExLoader_Installer.exe (Rapor Kimliği: #139969, Oyuncu Kimliği: 26718).

Bilgisayarımda bunu vurgulamak istiyorum hayır bu dosyave tüm izlerini kaldırdım. Sistemin derin bir teknik temizliğini gerçekleştirdim ve şunları kontrol ettim:

1. Kayıt Defteri: Tüm kayıt defterini elle temizledim. Bir kelime ararken "Dışarıcı" ctrl+f aracılığıyla kayıt defteri düzenleyicisinde hiçbir şey bulunmaz. BAM, UserAssist, AppCompatCache (ShimCache) ve MUICache bölümlerindeki tüm anahtarlar silinmiştir.
  2. Sepet (Geri Dönüşüm Kutusu): Sepet tamamen boş. Dahası, C diskindeki gizli $Recycle.Bin klasörünü zorla sildim: komut satırı (rd/s/q) aracılığıyla.
  3. Sistem günlükleri: USN Journal'ı fsutil usn deletejournal/dc: komutuyla sıfırladım ve Windows olay günlüklerini temizledim.
  4. Gizli klasörler: ProgramData, AppData (Local/Roaming) ve Prefetch klasörlerini kontrol ettim. Hiçbir dosya veya klasör ilişkili değildir ExLoader, sol değil.
  5. Yeni kullanıcı: Tamamen yeni bir Windows kullanıcısı oluşturdum, ancak yeni bir hesap altında bile tarayıcı aynı hatayı üretmeye devam ediyor.
Windows'u (format disk) yeniden yükleyemiyorum, ancak diğer her şey için hazırım. PC'me uzaktan bağlantı yapmayı kabul ediyorum (üzerinden Herhangi bir masa veya TeamViewer() Geliştiricinin sistemde bu yazılımla ilişkili hiçbir dosya veya kayıt defteri girişi olmadığını kişisel olarak doğrulayabilmesi için.

Lütfen tarayıcının tam olarak hangi "hayalet" izine yanıt verdiğini anlamama yardımcı olun veya bu durumu sıfırlamama yardımcı olun.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz!

(Gemini Rusçasını Türkçeden çevir)

ECD wrong!!! anybody help me ?

Вложения

• görsel_2026-01-12_191029909.png
    görsel_2026-01-12_191029909.png
    25.9 KB · Просмотры: 3
  • görsel_2026-01-12_191148014.png
    görsel_2026-01-12_191148014.png
    110.9 KB · Просмотры: 3
  • görsel_2026-01-12_191201584.png
    görsel_2026-01-12_191201584.png
    199.5 KB · Просмотры: 3