FUNGUN RAPOR TEMİZLİĞİ

gustavogaviria

Новичок
Реакции
0
2 ADET KIRMIZI RAPORUM VARDIR TEMİZLEMEK İSTİYORUM HİÇBİR ŞEKİLDE KARTIMDA BAKİYE OLMASINA RAĞMEN RAPOR TEMİZLİĞİNİ KABUL ETMİYOR TELEGRAMDAN YILDIZ ÖDEME YÖNTEMİ HATA VERİYOR HEM PARA İSTİYORSUNUZ HEMDE RAPOR TEMİZLENMİYOR 3 GÜNDÜR PARAMLA SİLMEYE ÇALIŞIYORUM AYNI HATAYI ALIYORUM TELEGRAMDAN İLETİŞİM KURULMUYOR RAPORLARIMIN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM GEREKİRSE TR İBAN GÖNDERİN PARANİZI GÖNDEREYİM HİÇBİR SERVERDE OYNAYAMİYORUM ÇOK SAÇMA RAPOR NUMARALARIM BURADA 196767 182902
https://fungun.net/ecd/report/196767/
https://fungun.net/ecd/report/182902/
e171186e-5bbc-453a-9d40-333f63a67253.jpg
Сообщение автоматически объединено:

@SKAJIbnEJIb

FUNGUN TEMİZLİĞİ
@tanımlanmamış,
İki adet kırmızı raporum var ve bunların silinmesini istiyorum. Kartımda yeterli bakiye olmasına rağmen, sistem rapor silme işlemini kabul etmiyor. Telegram'daki Yıldız ödeme yöntemi hata veriyor. Ödeme isteniyor, ancak raporlar hala silinmiyor.

Son üç gündür kendi paramla silmeye çalışıyorum ama sürekli aynı hatayı alıyorum. Telegram üzerinden de kimseyle iletişime geçemiyorum.

Raporlarımın silinmesini rica ediyorum. Gerekirse, lütfen bana bir Türk IBAN numarası gönderin, ben de ödemeyi transfer edeyim.

Bu durum yüzünden hiçbir sunucuda oynayamıyorum, bu da çok sinir bozucu. Rapor numaralarım aşağıda listelenmiştir:

196767
182902

To contact you via Telegram, it appears that I am required to purchase stars. I do not understand why an additional payment is necessary.

If there is an error with the payment method on your website, that should not be my responsibility. I have already sent you a screenshot showing the exact error I received so that I could learn the reason for the problem.

Therefore, I do not see why I should also be required to purchase stars on Telegram just to report this issue. I simply want my problem to be resolved.

I already have a balance in my account. I kindly ask you either to fix the payment system or to provide a payment method that works from Turkey.

Чтобы связаться с вами через Telegram, требуется купить звёзды. Я не понимаю, почему необходимо вносить дополнительную оплату.

Если на вашем сайте есть ошибка в способе оплаты, это не должно быть моей проблемой. Я уже отправил вам скриншот с точной ошибкой, которую получил, чтобы узнать причину проблемы.

Поэтому я не понимаю, зачем мне дополнительно покупать звёзды в Telegram только для того, чтобы сообщить об этой проблеме. Я просто хочу, чтобы моя проблема была решена.

На моём аккаунте уже есть баланс. Я прошу вас либо исправить систему оплаты, либо предоставить способ оплаты, который работает из Турции.
Сообщение автоматически объединено:

Telegram kullanıcı adım @gustogaviriaaa. Mümkünse, benimle oradan iletişime geçerseniz çok memnun olurum.

@gustavogaviria, вы наверное не знаете, но на нашу страну наложено множество санкций, и у вас не получится перевести деньги старым способом. Для этого на сайте предусмотрено множество других вариантов, но если и они не подходят, можете написать мне в телеграм. Других вариантов нет

Сверху
Назад