Hatalı Kırmızı Raporlar

Herkes görüyor. Siz benden istediğiniz kriterleri söylediniz, bende yaptım ve size gönderdim videoyu. Bu zahmetlere, bu kadar yoğunluğumun içinde katlandım. Sizin tarayıcınızın hatasını ben ödemek istemiyorum. Sizin yanlış tarayıcınızın yanlış sonuçları beni hile yapmaz. Siz tamamen güvenilir bir yapı değilsiniz? Yüzde yüz doğru da değilsiniz? Benim, sizin tarayıcınızdan kırmızı rapor almam hiç birşeyi değiştirmez çünkü zaten hatalı sizsiniz. Görüyorsunuz video da gördünüz sis dumanı gözüküyor. Benim oyunculuğum sizin tarayıcınızdan eski ve beni tanıyan kişiler bilir benim oyunculuğumu. Siz, silmemek için uğraşıyorsunuz ücret için.

Bakın, size söylüyorum ve bana söz verin bir adam gibi tamam mı?

Masaüstünde, oyun klasörüme gireceğim ve particleman.dll yi sileceğim.

Ardından HLDS sunucusu oluşturmak için oyun klasörümden HLDS'ye basacağım ve sunucu oluşturacağım.

Ardından HLDS sunucumun açılan panelinden konsola gelip ''meta list'' yazacağım.

Sonrasında oyunu açacağım, HLDS sunucuma girip smoke atacağım.

Ve oyundan da, sunucudan da çıkmayarak bir fungun taraması yapacağım ve particleman.dll olmadığını görmeniz için bile bile bir kırmızı rapor alacağım.

Ve video bu kadar. Tamam mı? Bu video da olanlar sizin istediğiniz gibi mi? Rica ediyorum bakın ben adam gibi sözümde duruyorum sizde durun. Ben hile kullanmadım, zaten kullanmam da. Bana söyleyin, yazdıklarım sizin için uyar mı? Eğer uyar diyorsanız, sizinde benimde anlaşarak çektiğim son video olacak. Bu son videodan sonra başka başka şeyler bulmayacaksınız artık tamam mı? Ben yapacağım bunları ve sizde benim kırmızı raporlarımı yeşil yapacaksınız tamam mı? @Karaulov @SKAJlbNejlb
Сообщение автоматически объединено:

Bu meta list komutunu HLDS sunucumun konsoluna mı yazmamı istiyorsunuz yoksa oyundan mı? Çünkü videom da zaten oyundan yazmıştım.
Сообщение автоматически объединено:

Bu meta list komutunu HLDS sunucumun konsoluna mı yazmamı istiyorsunuz yoksa oyundan mı? Çünkü videom da zaten oyundan yazmıştım. Bana video da ne istediğinizi söyleyin ama saçma şeyler olmamasını rica ediyorum ''version'' komutu gibi.

Сверху
Назад