Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Benim ilk 56 yeşil taramamda da aynı dosyalar var ve benim bir tahmini 3 gün önce ki taramalarım da particleman.dll isimli bir dosya eksikmiş bundan dolayı kırmızı vermiş oysa ilk 56 taramam da aynı dosyalar var ve kendi hataları olan bu tarayıcı beni mağdur duruma düşürüyor. İlk 56 taramam da particleman.dll dosyası yok ve temiz çıkıyorum. Sonraki taramadaysa gene hiç bir değişiklik yok aynı dosyalar var ve kırmızı çıkıyor. Bunu ticarete dönüştürmeye çalışıyorlar. Çünkü benim dosyalarım da hiç bir değişiklik olmamasına rağmen ve o dosya olmasa da bende smoke dumanının gözükmesine rağmen kendi ''Basit Hile Tarayıcıları'' tarafından kırmızı rapor çıkıyor.
я не поленился и скачал вашу сборку с интернета
этот файл там есть, а у вас его нет
если раньше вы могли получать зеленый отчет, это не значит, что можно продолжать играть без дыма, рано или поздно вас задетектит. Но если вы говорите, что в предыдущих отчетах вы тоже играли без дыма, могу сделать те отчеты красными
@VaLVe fYNh, я не знаю чего вы хотите добиться, но в очередной раз я убеждаюсь, что ошибок в сканере нет
Benim sürümüm 19 sene önceki sxe zamanlarındaki client. Benim sürümümü indirmene imkan yok. Bende smokeler her zaman gözüküyordu. Taramalarımın hepsi temizdi ve sizin tarayıcınız her zaman güvenilir ya da hile olup olmadığını belirleyecek bir program değil. Çünkü bu da sizin yapımınız. Siz benim oyunculuğumu bu yanlış rapor ile kırmızı rapor gösterdiniz. Ama size söylüyorum ve anlamıyorsunuz benim tüm temizlerim de o dosya yoktu ama sis dumanları bende hep gözüküyordu o dosya olmadanda. Benim 19 senelik clientim ile alakalı bir durum ve önceki tüm temiz raporlarım da da bu dosya yoktu ve temiz çıktım çünkü sis dumanları bende gözüküyor. Demek istediğim bu tarayıcınız bende o dosyanın olmadığını görmüş ama bende sis dumanları gözüküyor benim clientim böyle bunu farkedemez tarayıcınız. Bu doğru değil benim gibi temiz bir oyuncunun bu saçma sebepten dolayı kırmızı rapor alması doğru değil. Gerçekten bu benim oyunculuğuma leke süremez sizin tarayıcınız çünkü bu sizin tarayıcınızın hatası. Çünkü benim clientim çok eski ve sis dumanlarını ben hep görüyordum.
Сообщение автоматически объединено:
Bu dosyayı ben silmedim benim clientim oyunun en eski ilk clientlerinden. Üzerinde hiç değişiklik yapmadım. Sis dumanları bende her zaman gözüküyordu ve temiz taramalarımda da dosyalarım aynıydı ama nedense tarayıcınız aynı dosyalara temiz verdiği halde sonradan kırmızı verdi. Sitenize para mı lazım yoksa? Para ile mı sildirmeye çalışıyorsunuz bu hatalı durumu? Bende sis dumanları hep gözüküyordu clientimde.
2017 год был 9 лет назад, и я его скачал в интернете по названию, это не сложно
у вас все это время был файл дыма, потом вы его удалили, сканер это увидел. Вы продолжаете мне писать какую то чушь, уже даже не смешно.
Ordaki klasörün ismi o client içindeki tüm dosyaları oyunyoneticisi kurulumuna attım. Ben dosyaları asla silmedim benim o dosyam hiç bir zaman yoktu ve bunun sia dumanına etkisi yoktu bundan dolayı da hep temiz çıktım taramalarda. Sonrasinda tarayıcınız yanlış hatalı sonuç verdi çünkü benim temiz taramalarimda da o dosya yoktu ve sis dumanları hala gözüküyordu. Benim oyun klasörümü incelerseniz 19 sene öncesinin client dosyalari olduğunu farkedersiniz klasör ismi değişti çünkü oyun firması değişti çok eskiden şimdiye kadar. Bende oyunyoneticisinin setupını yükleyip içindeki tüm dosyaları benim kendi clientim ile değiştirdim 9 sene önce. Bende sis dumanı her zaman gözüküyordu ve o dll lerimi asla değiştirmedim ve bu şekilde temiz olarak oynadım hep. Sis dumanı Bende her zaman gözüküyordu bu clientim ile alakalı sizin tarayıcınızın bunu farkedemez zaten bundan dolayı hatalı sonuç. Benim demek istediğim şey yeşil raporlarımda da ayni dosyalar varken yeşil aldım ama kırmızı raporlarımda [kırmızı çıktığını bile bile üst üste 7 tarama daha yaptım çünkü şaşırdım sebebini bilmiyordum eğer kendim silmedim üst üste 7 tarama daha yapmazdım dosyayı yerine koyar öyle taratırdım] kırmızı raporlarımda da tüm dosyalarım yeşil raporlarımda olduğu gibi aynıydı. Bende o dosyanın olup olmaması benim clientim ile alakalı olarak sis dumanına etki etmiyor. Eğer kanıt isterseniz bana ne şekilde isteyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Bende size o dosya varken de yokken de sis dumanının gözüktüğünü gösteririm. Anlıyorum sizi gerçekten ama bu benim eski clientim ile alakalı ve gerçekten tarayıcınızın bunu farketmemesi normal. Raporlarımın yeşile çevrilmesini istiyorum çünkü gerçekten beni fungun mağdur durumda bıraktı. Hile falan yok ve client'den kaynaklı birşeyi hile olarak tespit ediyormuş. Bende o dosyayı yerine koydum oyunumda hiç birsey değişmedi yokkende sis gözüküyordu şimdi koydum gene sis gözüküyor sadece sizin tespit programınız yeşil ve kırmızı farkını ortaya koyuyor. Sizden ricam kırmızı ve sarı raporlarımı yeşile çevirmeniz. Size yemin ederim hile ile alakam ve bu dosyayı ben silmedim benim clientim 19 senedir böyle.
@SKAJIbnEJIb, Klasörün ismi ile benim clientim aynı değil. Benim clientim 19 sene önceki sxe zamanlarından bir client. Firmalar değiştikçe bazı clientler o firmanın sunucularına giremiyor. Eskiden başka firma vardı 19 18 sene önce ismini söyleyebilirim isterseniz ama reklam olur diye söylemiyorum o eski firmaya kendi clientim ile girebiliyordum. Sonrasında o eski firmalar kapandı ve yerine yeni bu attığınız 2017 oyunyoneticisi firmaları çıktı. Ve bende o firmanın clientini indirip o firmanın sunucu liste dosyasını değiştirip gene aynı kendi orijinal clientimi o setup'ın içindekiler ile değiştirdim ve böylece benim clientim gene eskisi gibi orijinal olarak kaldı. Demek istediğimi anlıyor musunuz? Her yeni firma kendi sunucusunu açtıkça, ben eski firmanın sunucu liste dosyalarıyla yeni firmanın sunucularına giremiyorum. Bundan dolayı da klasör ismi en son ki firmanın ismi olarak çıkıyor. Benim oyun dosyalarım ile ''2017 oyunyoneticisi'' setup'ının alakasi bile yok sadece sunucuya girebilmek amaçlı ordan indirip sonra içindeki dosyaları orijinal clientimin dosyalarıyla değiştirdim. Ortada bir silme veya değiştirme yok. Tamamen client farkı var ve kırmızı çıktığında ''No Smoke'' yazısını gördüğümde bunun sis dumanının göstermeme hilesi olduğunu tabikide anladım. Ama bende sis dumanları her zaman gözüküyordu çünkü clientim böyle. Demek istediğimi ve mağdurluğumu umarım anlamışsınızdır. Sizin sisteminiz bunu farkedemez zaten bundan dolayı tarayıcınız hatalı sonuç verdi. Kırmızı ve sarı sonuçlar benim 1v1 de yendiğim cahil ve kötü oyunculara çok güzel bir bahane oldu. Oysa onlar o kadar cahil ki sis dumanının zaten 1v1 de etki edemicek birşey olduğunu bilmiyorlar benim oyunculuğum tarayıcınızın gerçekten çok üstünde. Sizden rica ediyorum ve anlayış bekliyorum.
хотите сказать, если вы скинете свой клиент нам, я удалю .dll и у меня будет корректно отображаться дым? Добавьте в архив свой клиент и загрузите его на google диск, мы проверим его. Но если окажется, что вы просто пытаетесь нас обмануть - вы будете забанены
Ben 19 senelik bıçak, silah [public], ve awp oyuncusuyum ve bir Türküm. Şuana kadar 1 kere bile hile kullanmadım ve 400'e yakın vs lerimde 1 kere bile kaybetmedim. Hile kullanan kişiler ile bile vs attım ve onlara küfürler ettim. Bana göre hile kullanan herkes bir bottur ve bir ..[kurallarınızı bilmiyorum ve bundan dolayı hilecilere edeceğim küfürü yazmadım] birer alçaktır. Eğer doğru değilse beni direk olarak sınırsız şekilde yasaklayabilirsiniz. İstemci dosyası derken particleman.dll den mi bahsediyorsunuz yoksa benim clientimi mi? Ve eğer kanıt istiyorsanız size particleman.dll yi silip fungun taratacağım kırmızı çıkacağım ve oyundan çıkmadan size o an sunucudayken [kendi sunucum değil herhangi bir sunucu] o sunucudan sis dumanının gözüktüğüne dair ekran görüntüsü atacağım. Sonrasındaysa tekrardan particleman.dll yi koyacağım ve fungun taratacağım yeşil çıkacak ve tekrardan sunucuya girip sis dumanının gözüktüğünü göstereceğim. Tamam mı?
1529328443 bu benim açtığım steam hesabımın arkadaşlık kodu. Eğer isterseniz size ordan .dem dosyası da çekip atabilirim. Atacağım 2 farklı .dem dosyasından hangi vakit aralıklarıyla olduğunu da görebilirsiniz yani sizi kandırma gibi bir durumum yok. Particleman.dll sileceğim o an oyundayken ve fungun taratacağım kırmızı rapor çıkacak ve o an oyundayken smoke atıldığında duman çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz. Tamam mı? Dosyayı [.dem dosyasını] burdan paylaşmak istemedim özelden steamden atmak istedim bir sakıncası var mı?
Bana yanıt verdiğiniz anda şunları yapacağım.
Dosyalarıma yeni eklediğim particleman.dll yi sileceğim ardından oyuna ve herhangi bir sunucuya gireceğim.
Record aktif edeceğim.
O anda fungun taratacağım ve kırmızı rapor alacağım. [Particleman.dll yi sildiğime dair kanıt.]
Kırmızı rapor aldıktan sonra atılan sis dumanı çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz eğer çıkmazsa beni sınırsız yasaklayabilirsiniz.
Sonrasında .dem dosyasını size [eğer uygunsa] steam'den atacağım ve izleyeceksiniz, göreceksiniz. Dosyanın ne zaman çekildiğini de özelliklerden görebilirsiniz yani vakit kandırmacası yapmama imkan yok. Ve fungun taratacağım içinde ayrıca sizi kandırmama imkan yok.
Yanıt verdiğiniz gibi bunları yapacağım. Şuan yapmıyorum çünkü şuan durduk yere bir kırmızı rapor daha almak istemiyorum. Eğer eklerseniz size ulaştıracağım .dem dosyasını steam'den.