Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
For privacy reasons, I reformatted my computer and created a new Steam account, but when I scan Fungun, my old usernames still appear. I’m not using any cheats or engaging in any illegal activities. I want the scan list for my new Steam account to be separate. Can you help me with this?
new steam scan: https://fungun.top/ecd/report/412291/
Konu: Gizlilik Endişeleri Nedeniyle Profil Sıfırlama ve Donanım (HWID) Bağlantısının Kaldırılması Talebi
Sayın FunGun Destek Ekibi,
Platformunuzun ve hile önleme/oyuncu profilleme sisteminin aktif bir kullanıcısıyım. Platformunuzda herhangi bir yasaklama, hile veya kural ihlali olmaksızın temiz bir geçmişe sahip olduğumu belirtmek isterim.
Son zamanlarda, kişisel gizlilik ve güvenlik nedenleriyle bilgisayarımı tamamen formatladım ve yeni bir Steam hesabına geçtim. Ancak, sisteminiz üzerinden yeni Steam hesabımı kontrol ettiğimde, IP/HWID (Donanım Kimliği) eşleşmesi nedeniyle eski hesabımın kullanıcı adı geçmişinin hala görüntülendiğini fark ettim.
Eski hesabımla ilişkili verilerin yeni profilimde görünmesini istemiyorum ve platformunuzdaki dijital ayak izimi silmek istiyorum.
Bu nedenle, veri gizliliği hususları kapsamında aşağıdaki hususları rica ediyorum:
Veritabanınızdaki mevcut HWID/IP adresimden önceki Steam hesabımın bağlantısını kaldırın .
Eski kullanıcı adımın (takma adımın) geçmişini kayıtlarınızdan kaldırın .
Yeni Steam hesabımı sisteminizde tamamen yeni, temiz bir profil olarak kurun .
Aşağıda incelemeniz için iletişim bilgilerim yer almaktadır:
Gizlilik nedenleriyle bilgisayarımı formatladım ve yeni bir Steam hesabı oluşturdum, ancak Fungun'ı taradığımda eski kullanıcı adlarım hala görünüyor. Herhangi bir hile kullanmıyorum veya yasa dışı faaliyetlerde bulunmuyorum. Yeni Steam hesabım için tarama listesinin ayrı olmasını istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Yeni Steam taraması: https://fungun.top/ecd/report/412291/
Subject: Request for Profile Reset and Hardware (HWID) Unlinking Due to Privacy Concerns
Dear FunGun Support Team,
I am an active user of your platform and its anti-cheat / player profiling system. I would like to state that I have a clean history on your platform with no bans, cheats, or rule violations.
Recently, due to personal privacy and security reasons, I performed a clean format of my PC and transitioned to a new Steam account. However, when checking my new Steam account through your system, I noticed that it still displays my previous username history from my old account due to IP/HWID (Hardware ID) matching.
I do not wish for data associated with my former account to appear on my new profile and would like to clear my digital footprint on your platform.
Therefore, I kindly request the following under data privacy considerations:
Unlink my previous Steam account from my current HWID / IP address in your database.
Remove my old username (nick) history from your records.
Set up my new Steam account as a clean, completely fresh profile in your system.