Request for clearing past ECD log

shivery

Новичок
Реакции
0
Merhaba Fungun Ekibi,

Bu yazıyı, geçmiş ECD tarama geçmişimin silinmesi veya sıfırlanması için içtenlikle ricada bulunmak amacıyla yazıyorum.

Son 7-8 yıldır aktif bir Counter-Strike 1.6 oyuncusuyum. Şubat ayında (14.02.2026) bir hata yaptım ve ExLoader/Oxware'i denedim. Bunu yaptığıma çok pişmanım, çünkü sevdiğim oyunun bütünlüğünü tamamen bozdu. Hatamı kısa süre sonra fark ettim ve kullanmayı tamamen bıraktım.

Geçtiğimiz günlerde favori sunucularıma geri dönmeye karar verdim, ancak aylar öncesine ait "Önceden yürütüldü" kaydı nedeniyle katılamıyorum. Bilgisayarımda şu anda kesinlikle aktif bir hile programı bulunmadığını özellikle belirtmek istiyorum.

Sistemimi tamamen temizlemek için aşağıdaki adımları uyguladım:

• Oyunu tamamen kaldırdım ve temiz bir CS istemcisine geçtim.
  • %appdata% ve %localappdata% klasörlerindeki tüm artıkları sildim.
  • Tarayıcı geçmişimi, indirme geçmişimi ve çerezlerimi temizledim.
  • Kayıt defterindeki (regedit) girdileri temizledim ve hileyi Windows Defender dışlama listesinden kaldırdım.
En son tarama raporumda (bu gönderiye ekledim) görebileceğiniz gibi, "Sisteme yüklendi" durumu tamamen ortadan kalktı ve sorun çözüldü. Sistem beni yalnızca 4 ay önce web sitesinin veritabanında saklanan veriler nedeniyle uyarıyor.

Ben, yeteneğimi kullanarak adil bir şekilde tekrar oynamak isteyen yerel bir oyuncuyum. Lütfen son durumumu kontrol edip veri tabanınızdaki eski geçmişi sunabilir misiniz, böylece "Temiz" bir rapor alıp tekrar sunucularda oynayabilirim?

You can also check my official scan report here for verification: https://fungun.top/ecd/report/296008/

Zamanınız, anlayışınız ve CS 1.6 topluluğunu güvende tuttuğunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,[nsmeg]1781355476885.png

Сверху
Назад