''Fungun'' Yetkilileri Sözlerini Tutamıyor

VaLVe fYNh

Пользователь
Реакции
0
Kendi tarayıcılarının hatalarını bizlere yüklüyorlar. Bunların tarayıcısından tarama yapmak ne kadar doğru? Sözlerinde bile adam gibi durmuyorlar. Bana video çekip smoke dumanı gözükecek mi gözükmeyecek mi eğer gözükürse senin false positive'lerini sileceğiz ama gözükmezse seni yasaklayacağız dediler. Bende video da eğer gözükmezse sınırsız yasaklayın beni dedim ve video attım video da smoke dumanı gözüküyor. Bunlar sadece ücret için kendi adamlıklarının dışına çıkan insanlar. Bu @Karaulov ve @SKAJIbnEJIb bunların tarayıcısı güvenilir ve doğru bir tarayıcı değil birçok eksiği olan bir tarayıcı. Bende hile olmamasına rağmen kırmızı verdi smoke dumanı gözükmüyor diye. Ama bende gözüküyor video attım ve sözlerinde durmayıp bana ancak ücret ile para ile sildirtmeye çalışıyorlar. Bunlara ücret ödemeden para ödemeden bu haksız kırmızıları yeşil yapmıyorlar bu ne kadar doğru? Benden oyun dosyalarımın tümünü istiyorlar. Komik.

• Пунктуация, пожалуйста ставьте запятые!
Реакции: devl
ага, подкидываем вам читы... человеку много раз был дан ответ, не понимает, поэтому бан

1789219420018.png