Hatalı Kırmızı Raporlar

@VaLVe fYNh, Steam üzerinden video dosyaları gönderemezsiniz.
.dem dosyasında her oyuncu kendi sisini görecek, sizinkini değil.

.dem göndereceğimi kim söyledi? Yöneticinin söylediği gibi yapacağım videoyu yöneticiler benim muhattabımdır yöneticiler haricinde kimse muhattabım değildir.

Сообщение автоматически объединено:

Videoyu yöneticiler ile paylaştım. Sistemim windows 7 ve hem masaüstümü hem de oyunu düzgünce çekebilecek bir program bulmakta çok zorlandım. Çünkü OBS zaten desteklemiyor, D3d ya da fraps da sadece oyunu çekebiliyor, bende Action diye bir program buldum ama bu da benim oyunda en fazla 20 fps alarak çekebilmemi sağladı ping lag çok fazlaydı. Ama gene de yöneticinin dediği şekilde yaptım. @SKAJIbnEJIb 'in dediği şeyleri aynı şekilde yaptım. Umarım konu benim yanlış kırmızılarım yeşile çevrilerek çözülür. Video da göründüğü gibi smoke dumanları gözüküyor her şekilde. Ve ben bu videoyu çekebilmek için 4 saatimi harcadım ne yazık ki. Ve ne yazık ki en az 20 deneme yaptıktan sonra bitirebildim çünkü her seferinde oyun çöküyordu ya da Action programı çöküyordu. En sonunda dediği gibi olması için çok uğraştım ve dosyayı yöneticilere ilettim. Sadece yöneticilerin görmesi için yöneticilere ilettim. Bir problem olursa sormanız gereken yerler olursa videoyla alakalı sorabilirsiniz @Karaulov ve diğer yöneticiler. Teşekkür ederim.

Последнее редактирование:
Сверху
Назад