Hatalı Kırmızı Raporlar

@VaLVe fYNh, Steam üzerinden video dosyaları gönderemezsiniz.
.dem dosyasında her oyuncu kendi sisini görecek, sizinkini değil.

.dem göndereceğimi kim söyledi? Yöneticinin söylediği gibi yapacağım videoyu yöneticiler benim muhattabımdır yöneticiler haricinde kimse muhattabım değildir.

Сообщение автоматически объединено:

Videoyu yöneticiler ile paylaştım. Sistemim windows 7 ve hem masaüstümü hem de oyunu düzgünce çekebilecek bir program bulmakta çok zorlandım. Çünkü OBS zaten desteklemiyor, D3d ya da fraps da sadece oyunu çekebiliyor, bende Action diye bir program buldum ama bu da benim oyunda en fazla 20 fps alarak çekebilmemi sağladı ping lag çok fazlaydı. Ama gene de yöneticinin dediği şekilde yaptım. @SKAJIbnEJIb 'in dediği şeyleri aynı şekilde yaptım. Umarım konu benim yanlış kırmızılarım yeşile çevrilerek çözülür. Video da göründüğü gibi smoke dumanları gözüküyor her şekilde. Ve ben bu videoyu çekebilmek için 4 saatimi harcadım ne yazık ki. Ve ne yazık ki en az 20 deneme yaptıktan sonra bitirebildim çünkü her seferinde oyun çöküyordu ya da Action programı çöküyordu. En sonunda dediği gibi olması için çok uğraştım ve dosyayı yöneticilere ilettim. Sadece yöneticilerin görmesi için yöneticilere ilettim. Bir problem olursa sormanız gereken yerler olursa videoyla alakalı sorabilirsiniz @Karaulov ve diğer yöneticiler. Teşekkür ederim.

Последнее редактирование:
@SKAJIbnEJIb İncelediniz mi? Bu videoyu çekebilmek için sizin isteğiniz üzere fungun taraması yaptım bile bile kırmızı rapor aldım 2 tane. Tüm kırmızılarım yeşile dönecek mi? Teşekkürler.

- возьмите свой телефон, направьте камеру на монитор и начните снимать видео
- зайдите в папку с игрой C:\Program Files (x86)\cs16v2017_oyunyoneticisi
- зайдите в valve\cl_dlls и удалите файл particleman.dll
- запустите игру
- нажмите New Game, выберите карту de_dust2 и создайте сервер
- купите дым и киньте его
- сверните игру, запустите сканирование ECD
задача была выполнить эти пункты, вы это не сделали

1) я сказал снимать на телефон, а вы зачем то ставили OBS, еще и видео отредактировали, ускорили
2) я должен видеть, как вы запускаете игру, у вас на видео игра не запущена, а потом следующем кадром вы уже играете на каком то сервере :ROFLMAO:
3) я сказал запустить игру через new game

так сложно выполнить все эти пункты? у вас на это ушло несколько дней, и сделали вы все не правильно. Если ваш переводчик плохо переводит мой текст, используйте нейросети

Yemin ederim ki video da herhangi bir kırpma ya da düzenleme yok. Siz galiba windows 7 olduğunu unutuyorsunuz? Ben oyuna girdim sunucuya bağlandım oyunu açtığım açıkça gözüküyor zaten. Sonra ki kare de dediğin şey, ben zor zor videoyu çekebildim ne zaman video açıkken oyuna girsem atiadlx dll hatası veriyordu windows 7 den kaynaklı olarak ben oyuna sonradan girmedim o an bağlandım. Görüyorsunuz fungunu zaten? Ve benden New game diyorsunuz yeni oyun demek bu bende bir sunucuya girdim. Benim oyunumda botlarla oynanmıyor giremiyorum. Ama eğer hala ikna olmadıysanız hlds server açayım gireyim? Silmek için daha ne istiyorsunuz anlamadım. Ve ben telefon ile bu siteye foruma bağlanamıyorum giremiyorum. Bana söyleyin ne istediğinizi ve artık yapayım ama telefondan istemeyin telefondan girilmiyor sitenize, ve Mirillis Action ile çektim OBS değil. Windows 7 OBS desteklemiyor. Bitirelim bu haksız kırmızıları artık bu kadarı fazla.

Bu video için 4 saatim gitti. O kadar yapacağım şeyler arasında buna çok vakit ayırdım. Video da yemin ederim bir kırpma yok. Geçişler windows 7 nin hatasından kaynaklı. Sağ alttan tarihlere saate bakabilirsiniz. Hileciler şerefsizdir asla yapmadım yapmam da. Video da aldatmaca yok. Eğer tekrar istediğiniz birşey olursa yapayım. Çok uğraşmayalım.

Последнее редактирование:
если вы не можете сделать так, как я написал, то тему можно закрывать. Вы пишите много бесполезного текста, не слушаете и не делаете так, как я говорю. Я вам последний раз говорю, снимите видео именно так, как я написал. Если вы не способны это сделать, найдите человека, который вам объяснит или обратитесь к нейросетям, которые вам объяснят. В противном случае разговаривать не о чем

Tekrar ve son kez video çekeceğim. Size şunu sorayım ve söyleyeyim. Bana açıklarsanız size tekrardan bir video atacağım.

Ben telefondan sitenize bağlanamıyorum. Mirillis Action ile ekran videosu çeksem uygun olur mu?

Ve ''New Game'' diyorsunuz. Ben botlarla oynamaya giremiyorum ''New Game'' derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım. HLDS server oluştursam sorun olur mu?

Bunları söyleyin ve yapayım artık temiz olduğumu görün.

Çeviri de telefon yazmıyordu bu arada. Sonraki mesajınız da telefon olduğunu gördüm. @SKAJIbnEJIb

используйте нейросети для перевода, пишу об этом третий раз!

возьмите телефон, включите КАМЕРУ, снимайте видео направив свой телефон на компьютер!
боты не нужны для того, чтобы купить гранату дымовую и выкинуть ее! Зайдите в New Game и сделайте так, как я сказал!

Tamam, yapacağım. Ama tekrar soruyorum. Bende ''New Game'' hata verebiliyor. HLDS server oluşturup ordan gösterebilir miyim? Eğer olmaz diyosanız ''New Game'' hatasını çözmeye uğraşacağım. Sadece soruyorum, HLDS server oluştursam video da ve ordan girip size göstersem bir sakıncası olur mu?

@VaLVe fYNh, через new game зайти
дополнительно
написать в консоли команды
version
meta list

чтобы было видно их ответ. Это необходимо, чтобы убедиться, что у вас стандартный сервер

Ben size diyorum ki ben New Game açamıyorum. İsterseniz video sırasında açmaya çalıştığımda ne olduğunu göstereyim size? Bundan dolayı diyorum ki video da sizin de görebileceğiniz şekilde HLDS server oluşturayım, ordan göstereyim bir sakıncası var mı? @SKAJlbnEJlb

хорошо, покажите все на видео, и ошибки, и ввод консольных команд, чтобы все это было видно

Сверху
Назад